FXT Viper HD Goggles

kr. 1.495,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): FXTVIPER-V2 Kategori:

Denne FPV brille er et must-have for den seriøse Drone-Race pilot. Ud over at levere et kniv-skarpt billede, får man her en brille med rigtig mange smarte features.

 

Kan bruges med briller

De fleste FPV-goggles kræver at man har et perfekt syn og at man er i stand til at fokusere tæt på. Det er et problem hvis man enten er langsynet eller har haft for mange fødselsdage.  Viper Goggles kan bruges sammen med briller. Men ofte er det ikke nødvendigt, da afstanden til selve skærmen er større end med andre FPV-goggles. Så hvis man typisk bruger en styrke på +1,5, vil man kunne bruge Viper Goggles uden briller.

 

Optag dine flyvninger på et SD kort

Viper har en indbygget video recorder, så man kan optage sine flyvninger på et micro-SD kort.

 

Brug Viper med din PC til Simulator flyvning

Den indbyggede HDMI indgang, gør det muligt at koble Viper til en PC eller Mac, hvor den optræder som en ekstra skærm. Det gør det muligt at lave simulator-træning med brillen.

 

Bedre overblik og mindre “søsyge”

Solafskærmningen kan klikkes af. Det betyder at man kan se nedad uden at skulle tage brillen af.

 

En rar ting når man gerne vil checke sin transmitter eller når der skal skiftes batteri. 
Nogle oplever også mindre tendens til ubehag når man ikke kun ser video-billedet fra dronen, men også kan se hvad der er omkring én. 

 

Lad andre se med på skærmen

Skærmen kan nemt klikkes af og bruges som FPV monitor. Så er det nemt for andre at følge med i flyvningen. Skærmen kan også købes separat.

Tekniske Specifikationer

Du kunne også være interesseret i...